088 321 8000 info@vertic.nl Inloggen portal
Veilig op
Hoogte

CAVE, afdekking voor werkputten

door: Johan Batens

Veilig werken bij een werkput, inspectieput, smeerkelder en/of smeerput?

Voorkomt valgevaar bij werkputten.

In werkplaatsen voor bijvoorbeeld vrachtauto’s en spoorwegvoertuigen is er direct valgevaar bij de aanwezige en benodigde werkputten. VERTIC ontwikkelt onder de naam ALTISAFE veiligheidsmiddelen om veilig op hoogte te werken in industriële omgevingen en complexen.

Vallen is namelijk een van de meest voorkomende oorzaken van een ongeval.

Praktische en veilig oplossing

Met de ALTISAFE CAVE heb je onder alle omstandigheden een vlakke vloer, zonder valgevaar. Deze robuuste lichtgewicht afdekkingen zijn gemakkelijk en snel te plaatsen en speciaal ontwikkeld om te beschermen tegen valgevaar bij open werkputten.

De CAVE voorkomt dat iemand kan vallen in een werkput, terwijl er toch volledige toegang is tot de onderzijde van het voertuig. Zo heb je altijd een veilige werkput en het voorkomt dat je telkens handmatig platen of iets dergelijks moet verplaatsen.

Kenmerkende voordelen van de CAVE:

  • Zeer makkelijk in gebruik
  • Snelle levering en installatie
  • Getest, gekeurd en gecertificeerd: maximale zekerheid
  • Voldoet aan alle veiligheidsnormen en -eisen

Advies op maat

Wij weten dat elke situatie anders is. Wil je dus meer informatie of persoonlijk advies over valbeveiliging voor jouw werkput? Liever een afspraak op locatie? Geen probleem.

Ontzorgen doen wij graag zoals jij dat wilt. Je kunt ons contact formulier invullen of bijvoorbeeld direct contacten met onze valbeveiliging specialist Johan Batens: johan.batens@vertic.nl of 088 - 321 8003.

Service en kwaliteit
Persoonlijk advies
Specialist in valbeveiliging
Snelle & actieve levering
Uitgebreid assortiment