088 321 8000 info@vertic.nl Inloggen portal
Veilig op
Hoogte

Duurzaam hekwerk

door: Mike Attevelt

Eén van de kernwaarden van Waal en Vertic is 'verantwoord zijn'.

Intelligent werken is alles in één keer goed doen

Waal en Vertic staan open voor innovatieve ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen, duurzame energieopwekking en het duurzaam exploiteren van gebouwen.

Samen gaan we in onze bedrijfsvoering dan ook bewust om met grondstoffen en creëren zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoorde producten met duurzame materialen.

Veilig werken op een plat dak

In opdracht van Waal heeft Vertic daarom het Altilisse hekwerk geplaatst op de nieuwe woontoren aan de Leyweg in Den Haag, welke bestaat uit 15 bouwlagen. De Altilisse hekwerken van Vertic bieden optimale zekerheid en gebruiksvriendelijkheid.

Zo zijn onze hekwerken tijdbesparend tijdens de installatie, hoeven deze niet gebruiksklaar te worden gemaakt bij ingebruikname en er kan altijd en door iedereen veilig op het dak worden gewerkt. Altilisse hekwerk van Vertic is daarom dé uitkomst!

Bereken jouw prijs

Via onze configurator kun je direct het gewenste hekwerk berekenen. Vul in wat je nodig hebt, wij berekenen direct de prijs van het hekwerk. Goed te weten. Vandaag voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.

Liever persoonlijk contact of een afspraak op locatie? Geen probleem uiteraard. Onze specialisten helpen je graag op weg naar de beste oplossing. Neem dus gerust contact op.

Service en kwaliteit
Persoonlijk advies
Specialist in valbeveiliging
Snelle & actieve levering
Uitgebreid assortiment