088 321 8000 info@vertic.nl Inloggen portal
Veilig op
Hoogte

SPS, veilig in een trapgat

door: Otto Bogaartz

Op zoek naar een oplossing om veilig en eenvoudig te werken in een trappenhuis?

Voorkomt valgevaar in een trapgat

In bestaande situaties met een gemonteerde trap is veilig werken in het trapgat vaak een probleem. Ladders op treden en tegen muren plaatsen leidt altijd tot zeer onveilige situaties. Een steiger plaatsen is lastig, tijdrovend en je kunt niet meer zo makkelijk gebruik maken van de trap. Zo niet met de SPS van ALTISAFE. VERTIC ontwikkelt namelijk onder de naam ALTISAFE onder meer veiligheidsmiddelen om comfortabel en veilig op hoogte te werken in een trapgat.

Voor elk trapgat toepasbaar

Met de SPS trapgatsteiger kun je comfortabel en eenvoudig bij de hoge muren van het trappenhuis komen zodat je veilig op hoogte kan werken bijvoorbeeld tijdens het schilderen, stuken of behangen.

Op zeer veel manieren af te stellen, waardoor de SPS onder alle omstandigheden toepasbaar is. Ook als er geen vaste trap aanwezig is, kan de SPS worden geplaatst. Optioneel kan een losse ladder worden meegeleverd. Veilig werken op hoogte zoals door jou gewenst moet namelijk het resultaat zijn.

Kenmerkende voordelen van de SPS:

  • Eenvoudige toegang van de trap (ook als de SPS is geplaatst)
  • Volledig instelbaar zodat de SPS voor elk trapgat toepasbaar is
  • Kan moeiteloos worden vervoerd in een auto
  • Snel en makkelijk te plaatsen door één persoon
  • Vandaag besteld, morgen geleverd of geplaatst
  • Ook te huur!

Service staat voorop

Voor welk project kunnen wij voor jou helpen? Neem gerust contact op met onze valbeveiliging specialist Johan Batens: johan.batens@vertic.nl of 088 - 321 8003 en wij maken een passende en werkbare oplossing tegen valgevaar.

Liever een vrijblijvende afspraak op locatie? Geen probleem uiteraard. Wij komen graag langs voor een gratis en persoonlijk advies.

Service en kwaliteit
Persoonlijk advies
Specialist in valbeveiliging
Snelle & actieve levering
Uitgebreid assortiment