088 321 8000 info@vertic.nl Inloggen portal
Veilig op
Hoogte

Vacature Accountmanager West Nederland

door: Johan Batens

Jouw opdracht?

Delta Plus Systems (VERTIC) synoniem maken voor valbeveiliging. Waar op hoogte gewerkt wordt, is valbeveiliging onmisbaar. Onderhoud aan dak, gebouw, brug of mast is iets waar je als ondernemer of werknemer zo min mogelijk hinder van wilt ondervinden. Het moet zo veilig en efficiënt mogelijk gebeuren. Al meer dan 15 jaar is Delta Plus Systems fabrikant van valbeveiligingssystemen die je veilig laten werken op hoogte.

Delta Plus Systems = valbeveiliging. 

Sinds de oprichting heeft Delta Plus Systems maar één doel: goede, veilige en betaalbare valbeveiliging. Dat is het uitgangspunt! Het resultaat? Alle klanten moeten werken op hoogte zoals gewenst. Denk je aan veilig werken op hoogte, dan denk je aan Delta Plus Systems.

OPDRACHT

De afgelopen jaren is de markt in Nederland sterk gegroeid. Mede dankzij het goede werk van jouw toekomstige collega's.

Het is jouw opdracht om de verkoop van het totale valbeveiligingsportfolio van Delta Plus Systems via de dealers en eindklanten in West Nederland verder te stimuleren. Deze dealers en eindklanten bestaan o.a. uit dakdekkers, bouwbedrijven, industriële bedrijven en gespecialiseerde resellers.

Jaar 1: Je bent een onmisbare schakel van het team geworden. Daarnaast boek je ook successen in de markt en weet je instinctief de behoefte van jouw klanten te inventariseren. Je creëert een optimale win-win situatie.

Na jaar 1: Je bent up and running! Het gezicht van Delta Plus Systems. De rode loper wordt voor je uitgerold en je draagt bij aan de groei, ontwikkeling én ambitie van Delta Plus Systems! Niet alleen in de omzet, maar je draagt ook bij aan de veiligheid van alle klanten! Zo maak je hen ambassadeurs en ben je samen succesvol!

Hoe ga je dat aanpakken?

KWALITEIT EN INNOVATIE

Delta Plus Systems zorgt ervoor dat het plaatsen van valbeveiliging zo efficiënt en veilig mogelijk gebeurd. Klanten moeten Delta Plus Systems herkennen om kwalitatieve en innovatieve producten. En daar ga jij voor zorgen! Bij zowel eindklanten als dealers weet jij de behoeften vrij snel te doorgronden. Door jouw klantgerichte houding en affiniteit met de industrie, worden zij blij van jou!

ADVIES

De kern van deze rol is het totaal ontzorgen van jouw klanten. Uiteindelijk moeten zij bij jou terecht kunnen voor al hun vragen over valbeveiliging. Jij maakt vervolgens een afspraak voor advies op locatie. Je krijgt te maken met verschillende beslissers zoals veiligheidsexperts en de technische dienst. Als sales professional ben je in staat om nieuw marktaandeel te veroveren en weet je quick wins te combineren met de opbouw van lange termijnrelaties.

OPEN VIZIER

Jij weet steeds de juiste ingangen te creëren en nieuwe gebieden te ontginnen. Je bent veel onderweg en ook tijdens jouw autorit zijn jouw ogen wagenwijd open. Een nieuwbouw project? Een nieuw wooncomplex? Verouderd hekwerk? Allemaal signalen voor jou om even te stoppen en een kaartje achter te laten. Ook bestaande relaties verlies jij niet uit het oog. Delta Plus Systems staat bekend om haar innovatie en je praat jouw klanten graag bij!

Wat breng je daarvoor mee?

 • Zelfstartend, doel- en resultaatgericht, winnaarsmentaliteit, vasthoudend
 • Jij krijgt energie van new business realiseren bij zowel dealers als eindklanten
 • Je hebt affiniteit met de industrie en weet behoeften direct te doorgronden
 • Sociaal; verbindende factor binnen de hele keten
 • Energie en motivatie; je hebt een hoge gunfactor en iedereen werkt graag met jou samen

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een uitdagende rol waarin autonomie en verantwoordelijkheid key zijn
 • Jaarlijks leuke activiteiten, passend bij het seizoen; BBQ, kerstuitjes, borrels en ga zo maar door..
 • De vrijheid om jezelf helemaal uit te leven binnen deze commerciële functie en daarbuiten, jaarlijks 8 extra vakantiedagen bovenop de standaard 25!
 • Een super enthousiast team waarbij resultaat, fun en innovatie centraal staan
 • Diversiteit aan klanten, veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden; iedere maand training met een extern (sales)adviseur en daarnaast alle vrijheid om een voor jouw passende training uit te kiezen
 • Goede arbeidsvoorwaarden, uitstekende pensioenregeling, auto van de zaak, laptop en telefoon

Heb je interesse?

En wil jij samen met jouw collega's Delta Plus Systems synoniem maken voor valbeveiliging?
Bel, mail of app met Carlijn via  of  +31 6 5468 6255

Service en kwaliteit
Persoonlijk advies
Specialist in valbeveiliging
Snelle & actieve levering
Uitgebreid assortiment