088 321 8000 info@vertic.nl Inloggen portal
Veilig op
Hoogte

Vacature Junior Accountmanager

door: Johan Batens

Wat is jouw opdracht?

Waar op hoogte gewerkt wordt, is valbeveiliging onmisbaar. Onderhoud aan dak, gebouw, brug of mast is iets waar je als ondernemer of werknemer zo min mogelijk hinder van wilt ondervinden. Het moet zo veilig en efficiënt mogelijk gebeuren. Al meer dan 15 jaar is Delta Plus Systems fabrikant van valbeveiligingssystemen die je veilig laten werken op hoogte.

Delta Plus Systems = valbeveiliging. 

Sinds de oprichting heeft Delta Plus Systems maar één doel: goede, veilige en betaalbare valbeveiliging. Dat is het uitgangspunt! Het resultaat? Alle klanten moeten werken op hoogte zoals gewenst. Denk je aan veilig werken op hoogte, dan denk je aan Delta Plus Systems.

OPDRACHT

De afgelopen jaren is de markt in Nederland sterk gegroeid. Mede dankzij het goede werk van jouw toekomstige collega's.

Daarom is het hoog tijd voor de komst van een Junior Accountmanager. Samen met jouw (binnendienst) collega's stimuleer je de verkoop van het totale valbeveiligingsportfolio van Delta Plus Systems. Jouw focus ligt in eerste instantie op dealers en dakdekkers, maar al snel weet jij ook eindklanten zoals bouwbedrijven, industrie en gespecialiseerde resellers aan je te binden.

Jaar 1: Je bent een onmisbare schakel van het binnendienst team geworden. Je hebt de eerste kneepjes van het vak geleerd en door jouw nieuwsgierige karakter houdt je iedereen scherp.

Na jaar 1: Je gaat lekker! Jij bent goed op weg het gezicht van Delta Plus Systems te worden en komt ook steeds vaker op bezoek bij klanten. Het commerciële gedeelte in jouw rol wordt steeds groter en er ligt een duidelijk ontwikkelplan om de stap naar Accountmanager te zetten.

Hoe ga je dat aanpakken?

KWALITEIT EN INNOVATIE

Delta Plus Systems zorgt ervoor dat het plaatsen van valbeveiliging zo efficiënt en veilig mogelijk gebeurd. Klanten moeten Delta Plus Systems herkennen om kwalitatieve en innovatieve producten. En daar ga jij bij helpen! Bij zowel eindklanten als dealers weet jij de behoeften vrij snel te doorgronden. Door jouw klantgerichte houding en affiniteit met de industrie, worden zij blij van jou!

ADVIES

De kern van deze rol is het totaal ontzorgen van jouw klanten. Uiteindelijk moeten zij bij jou terecht kunnen voor al hun vragen over valbeveiliging. In eerste instantie sta jij jouw klanten vooral telefonisch en per mail te woord, maar al snel ontwikkel je naar volwaardig gesprekspartner en ga je mee naar buiten. Eenmaal daar krijg je te maken met verschillende beslissers zoals veiligheidsexperts en de technische dienst. Als sales professional ben je in staat om nieuw marktaandeel te veroveren en weet je quick wins te combineren met de opbouw van lange termijnrelaties.

OPEN VIZIER

Jij weet steeds de juiste ingangen te creëren en nieuwe gebieden te ontginnen. Door jouw creatieve en alerte mindset zie je continu verbeteringen. Zowel op de binnendienst als straks buiten. Jouw ogen zijn altijd open. Een nieuwbouw project? Een nieuw wooncomplex? Verouderd hekwerk? Allemaal signalen voor jou om even contact te zoeken of collega's te attenderen op een mogelijke kans.

Wat breng je daarvoor mee?

 • Zelfstartend, doel- en resultaatgericht, winnaarsmentaliteit, vasthoudend
 • Jij krijgt energie van new business realiseren bij zowel dealers als eindklanten
 • Je hebt affiniteit met de industrie en weet behoeften direct te doorgronden
 • Sociaal; verbindende factor binnen de hele keten
 • Energie en motivatie; je hebt een hoge gunfactor en iedereen werkt graag met jou samen

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een uitdagende rol waarin autonomie en verantwoordelijkheid key zijn
 • De vrijheid om jezelf helemaal uit te leven binnen deze commerciële functie
 • Kans op concrete doorgroeimogelijkheden; jij hebt de regie over jouw carrière
 • Een super enthousiast team waarbij resultaat, fun en innovatie centraal staan
 • Diversiteit aan klanten, veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Heb je interesse?

En wil jij samen met jouw collega's Delta Plus Systems synoniem maken voor valbeveiliging?

Reageer snel via www.velde.nl/deltaplussystems
Heb je eerst nog vragen? Bel gerust met Carlijn (+31 6 5468 6255)

Service en kwaliteit
Persoonlijk advies
Specialist in valbeveiliging
Snelle & actieve levering
Uitgebreid assortiment