088 321 8000 info@vertic.nl Inloggen portal
Veilig op
Hoogte

Valbeveiliging en meer ....

door: Otto Bogaartz

Veilig werken op een vrachtwagen was de uitdaging.

Valbeveiliging op maat

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener welke vooral actief is in de transport & distributie, warehousing & storage, forwarding en specialised services. Met meer dan 20 locaties, 400.000 M² opslag, 25.000 containers en meer dan 100 vrachtwagens moet er vaak op hoogte worden gewerkt.

Valgevaar is één van de meest voorkomende oorzaken van een arbeidsongeval. Valbeveiliging is dus onmisbaar daar waar veilig op hoogte gewerkt moet worden. VERTIC is fabrikant valbeveiliging oplossingen en mag zich zonder meer expert op dit gebied noemen. Van Moer Logistics heeft daarom aan ons gevraagd een complete oplossing te maken om veilig en comfortabel op de vrachtwagens te werken.

Alles onder één dak

Samen met de medewerkers van Van Moer Logistics, welke op hoogte moeten werken, is een mooie en werkbare oplossing ontwikkeld. Een railsysteem bevestigd aan de bovenzijde welke bewegingsvrijheid biedt en geen belemmering tijdens het werken op de vrachtauto. Vervolgens heeft VERTIC naast de valbeveiliging ook gezorgd voor de stalen constructie zodat alles veilig en goed kon worden gerealiseerd. 

Wij helpen graag

Meer weten over onze valbeveiliging oplossingen? Veilig werken op hoogte begint bij contact met ons. De specialisten van VERTIC hebben namelijk jarenlange ervaring en helpen je met veel enthousiasme op weg naar de beste oplossing. Neem dus gerust contact op.

Liever een afspraak op locatie? Geen probleem uiteraard. Wij komen graag langs voor een gratis en persoonlijk advies. Dan kijken we samen naar de beste oplossing.

Service en kwaliteit
Persoonlijk advies
Specialist in valbeveiliging
Snelle & actieve levering
Uitgebreid assortiment